Baskılı Poşet İmalatı

           Polietilen esaslı alışveriş poşetleri Termo Plastik özelliği nedeniyle baskılı poşet yapımı sektörünün en çok kullanılan malzemesidir. Modern dünya da bu revizyona ayak uydurmanın ve baskılı poşetlerin kullanımı yönünde tüketiciyi teşvik amaçlı yenilikler yapılmıştı. Bu yeniliklerle baskılı poşetlerin kullanışlığı  üzerine dilediğiniz renklerde baskı uygulanabilmektedir. Böylelikle göz zevkimize de hitap etmeleri sağlanmıştır. Mesaj içerikli grafiksel tasarımlarla ön planda ve tabi ki bu mesajların reklam mahiyetli olması göz ardı edilecek gibi değildir. Çünkü yıllarca reklamınızın yapıldığı bir proje artık rahatlıkla sağlanabiliyor hem de son derece ucuz ve kolay.

Nasıl mı?
                    Tüketicin taşıma amaçlı kullandığı baskılı poşetler ulaştığı her yerde kendini gösteriyor. En küçük örneği çoğu zaman bir kartvizit gibi yıllarca bu poşetleri saklıyoruz. Aradan geçen zamana inat o sektörün markası aklımıza mıh gibi çakılıp, tekrardan hatırlıyoruz. Belki küçük bir ayrıntı ancak çoğumuz bu ayrıntıyla sektörü anımsayıp tekrar alışveriş yapmıştır. Ve bu durumdan da anlaşıldığı gibi tek kullanımlık olmamalarıdır. Zaten sektörleri daha iyi bir seviyeye taşıyan böyle bir imalatın özelliklerini es geçmek olmazdı. Baskılı poşetlerimiz görsel ve reklam mahiyetli olmalarının yanında
Tam - yarı saydam, esnek, kırılma direnci ve kopma-çekme dayanıklığı ve yüksek darbelere karşı mukavim olması nedeniyle dikkat çekmiştir. Üstelik bu özelliklerine rağmen normal poşetlerin arasında ki fiyat farklarının çok fazla olmadığını da söyleyebiliriz. 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İSTANBUL BASKILI POŞET